Hinnasto

01

NEWBORN MAXI

Kun vauvat saapuvat luokseni kuviin he ovat olleet vanhemmillaan noin viikon mullistamassa näiden elämää. Tätä sidettä, yhteyttä ja sinun perheesi välistä sidettä haluan tallentaa ja kuvata. 

Vauvakuvaukseni on todella luonnollista ja mahdollisimman häiriötöntä. Vauva on täydellinen sellaisena kuin hän on ja asennoissa joissa hänet on totuttu näkemään tai kapaloituna pienenä myttynä kuten hän on ollut elämänsä ensimmäiset 9 kuukautta. Variaatiot asennoista joissa vauva ei koskaan muulloin ole, jokin vaatekappale päällä johon häntä ei koskaan muutoin pueta ei kuulu kuvausideologiaani. 

Paketti sisältää 20 kuvaa ja mahdollisuuden lisäkuviin.

770€

02

NEWBORN MINI

Mininewbornsessio on noin 45 minuutin kuvaus teidän elämänne suurimmasta aarteesta, vauvasta. Minisessio sisältää vain vauvaa, ei perhe- eikä sisaruskuvia. 

Vauvakuvaukseni noudattaa aina mahdollisimman luonnollista ja puhdasta linjaa. Vauva on paras oppaani kuvauksen kulussa ja usein annan heidän näyttää suuntaa seuraavalle "poseeraukselle". Vauva on täydellinen sellaisena kuin hän on ja asennoissa joissa hänet on totuttu näkemään tai kapaloituna pienenä myttynä kuten hän on ollut elämänsä ensimmäiset 9 kuukautta. En käytä erillistä rekvisiittaa vaan vauva on aina kuvieni keskiössä.

Pakettiin kuuluu 5 kuvaa ja mahdollisuus lisäkuviin. 

410€

03

STUDIO 10 / 5

Näiden rajoitetusti saatavilla olevien kuvauksien punainen lanka on fiilis, keveys ja läsnäolo. Se miten pienet asiat erottavat teidät muista. Teidän tapa olla, nauraa ja koskettaa.

Ihanat elämäntilanteet aina erityisestä vauvan odotuksesta iloiseen puolivuotiskuvaukseen ja yleiseen lapsikuvaukseen studiolla. 

Pääset valitsemaan teidän viimeistellystä galleriasta rakkaimmat kuvat seinille ja elämään osaksi arkeasi.

Paketti sisältää 10 / 5 kuvaa ja mahdollisuuden lisäkuviin.

499€ / 399€ 

04

PERHE

Perhekuvaus toteutetaan aina ulkona kesäkuusta syyskuuhun ja mahdollisimman myöhään illalla (ideaali noin tunti ennen auringonlaskua) jotta saadaan upeimmat auringonsäteet ja sävyt teidän perheen kuviin.

Tärkeintä on saada tallennettua teidät kaikki samoihin frameihin. Koska viimeksi olette oikeasti olleet kaikki samalla puolen kameraa ?

Perhekuvauksissa keskitytään teidän väliseen kanssakäymiseen, hassutteluun, syviin haleihin ja hentoihin kosketuksiin. Yksityiskohtien ja isojen linjojen yhteisleikkiä. 

Kesä 2018 perhekuvaukset on loppuunmyyty.

680€ 

Lisätiedot

Kaikki kuvausmaksut sisältävät alv:n, kuvauksen ja valitun määrän viimeisteltyjä ja editoituja kuvia teetto-oikeuksineen digitiedostoina. Paketteihin kuuluu sinulle oma verkkogalleria, jossa on pakettia isompi määrä kuvia mistä pääsette valitsemaan lempparinne.

Kaikki paketit sisältävät 50€ varausmaksun, jonka suorituksen näkyessä varaus merkitään kalenteriin.

Lisäkuvat erillishinnaston mukaan alkaen 50€ / kpl.

Menu - Menu +