Asia, jota et koskaan tule katumaan
INVESTOINTI NEWBORNKUVAUKSEEN

Vastasyntyneenkuvaus on merkittävä investointi, mutta kenenkään en ole koskaan kuullut katuvan siihen panostamista. Olennaisinta on löytää kuvaaja, jonka tyyli puhuttelee ja jonka kuvia rakastaa – onhan kyseessä taiteen hankkiminen kotiisi vuosiksi eteenpäin.

Kuvat ovatkin parhaimmillaan teetettynä ja pääsevät arvoonsa kun ne siirretään osaksi kotinne sisustusta. Kuvaushintaan kuuluu digitiedostot, joita voitte itse teettää haluamallanne tavalla. Yleisesti ottaen asiakkaani käyttävät keskimäärin 300€ kuvatuotteiden tilaamiseen kauttani helppouden ja laadun takia.

Ennen kuvauksia saat kattavat ohjeet valmistautumista, pukeutumista ja kuvauksen kulkua koskien. Studiokuvaukset sisältävät kaiken kuvauksiin tarvittavan materiaalin vauvaa varten.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n (24%) ja matkakulut Tampereella. Matkakulut muualle kuin Tampereelle 0,30€/km.

Varausmaksu kaikissa kuvauspaketeissa 100€, joka maksetaan varausvaiheessa ja erillinen kuvaus- ja kuvatiedostomaksu erääntyy ennen kuvauspäivää.

Hinnasto

NEWBORN STUDIO / LIFESTYLE KOTI

PREMIUM ~ 2-3 tuntia kuvausta ~ 30 kuvaa ~ 749€

TASTING ~ (vain studio) 1 tunti kuvausta ~ 8 kuvaa ~ 525€

 

ODOTUSKUVAUS / VAUVAN SAIRAALAKUVAUS

1h kuvausta 20 kuvaa 525€

 

NEWBORN-PAKETIT

Odotus- tai vauvan sairaalakuvaus Premium newbornkuvauksen kanssa pakettina 990€

 

PERHEKUVAUS MILJÖÖSSÄ 

PREMIUM ~ 1 tunti kuvausta ~ 80 kuvaa ~ 680€

TASTING ~ 30 minuuttia kuvausta ~ 20 kuvaa ~ 525€

 

Valloittava!

Tapasimme ensimmäisen kerran kuvauspaikalla miljöössä, jossa Heliannan rennon lempeä persoona sai välittömästi aikaan aidosti hyväntuulisen ja nauruntäyteisen kuvaustuokion. Ilo, onni ja rakkaus tallentuivat aitoina hetkinä kameralle. Kuvat ovat täydellinen muisto meille ensimmäisestä perheenä vietetystä kesästämme.

Kiitos Helianna <3 -Anni

5
/
6