KUVAUSHINNASTO

Newbornkuvaus

Kun vauvat saapuvat luokseni kuviin he ovat olleet vanhemmillaan noin viikon mullistamassa näiden elämää. Tätä sidettä, yhteyttä ja sinun perheesi välistä sidettä haluan tallentaa ja kuvata. 
Vauvakuvaukseni on todella luonnollista ja mahdollisimman häiriötöntä. Vauva on täydellinen sellaisena kuin hän on ja asennoissa joissa hänet on totuttu näkemään tai kapaloituna pienenä myttynä kuten hän on ollut elämänsä ensimmäiset 9 kuukautta. Vauvakuvaus luonani noudattaa aina mahdollisimman luonnollista ja puhdasta linjaa.
Vauva on paras oppaani kuvauksen kulussa ja usein annan heidän näyttää suuntaa seuraavalle "poseeraukselle". Vauva on täydellinen sellaisena kuin hän on ja asennoissa joissa hänet on totuttu näkemään tai kapaloituna pienenä myttynä kuten hän on ollut elämänsä ensimmäiset 9 kuukautta. En käytä erillistä rekvisiittaa vaan vauva on aina kuvieni keskiössä.
Mininewbornsessio on noin 45 minuutin kuvaus teidän elämänne suurimmasta aarteesta, vauvasta. Minisessio sisältää vain vauvaa, ei perhe- eikä sisaruskuvia.
 ~Maxi 25kpl 770€~
~Midi 10kpl 599€~
~Mini 5kpl 350€~

Studiokuvaus 10 / 5

Näiden rajoitetusti saatavilla olevien kuvauksien punainen lanka on fiilis, keveys ja läsnäolo. Se miten pienet asiat erottavat teidät muista. Teidän tapa olla, nauraa ja koskettaa.

Ihanat elämäntilanteet aina erityisestä vauvan odotuksesta iloiseen puolivuotiskuvaukseen ja yleiseen lapsikuvaukseen studiolla. 

Pääset valitsemaan teidän viimeistellystä galleriasta rakkaimmat kuvat seinille ja elämään osaksi arkeasi.

Paketti sisältää 10 / 5 kuvaa ja mahdollisuuden lisäkuviin.

~10kpl 449€~

~5kpl 319€~ 

Perhekuvaus

Perhekuvaus toteutetaan aina ulkona kesäkuusta syyskuuhun ja mahdollisimman myöhään illalla (ideaali noin tunti ennen auringonlaskua) jotta saadaan upeimmat auringonsäteet ja sävyt teidän perheen kuviin.

Tärkeintä on saada tallennettua teidät kaikki samoihin frameihin. Koska viimeksi olette oikeasti olleet kaikki samalla puolen kameraa ?

Perhekuvauksissa keskitytään teidän väliseen kanssakäymiseen, hassutteluun, syviin haleihin ja hentoihin kosketuksiin. Yksityiskohtien ja isojen linjojen yhteisleikkiä. 

Kesä 2018 perhekuvaukset on loppuunmyyty.

~Koko galleria 680€~ 

Mitä odottaa kuvaukselta

Kuvaukset kanssani ovat mahdollisimman yksinkertaisia ja vaivattomia. Tiedän, ettei teitä tuoreina ihanan pienen vauvan vanhempina varmastikaan kiinnosta viettää studiollani kohtuuttomia aikoja ja siksikin vauvakuvaukseni on mahdollisimman häiriötöntä ja pienillä muutoksilla tehdään galleriaan iso ero ja paljon variaatiota. 

En käytä mitään erillistä rekvisiittaa missään kuvauksissa. Pääasia on aina ihminen, teidän välinen näkymätön side, fiilikset ja hetken kauneus. Kuvauksieni kultainen lanka on aina teidän välinen kommunikointi ja elämä, ei poseerattu kuvaus. 

yleisimmin kysytyt

Milloin kuvaus kannattaa varata ?

Jotta voin tarjota jokaiselle asiakkaalle vain ja ainoastaan parastani tarjoan kuvauksia vain rajoitetun määrän. Newborn- ja muita studiokuvauksia mahtuu kalenteriini noin kymmenen kuukaudessa, joten kuvaukset tulee varata hyvissä ajoin, newbornkuvaus jo mielellään ennen raskauden puolta väliä. 

Perhekuvaukset toteutetaan kesä-syyskuussa ja ne täyttyvät yleensä heti syksyllä kun seuraavan vuoden kalenteri aukeaa.

Toki kannattaa aina kysyä peruutus- tai vapaaksijääneitä spotteja.

Mitä kuvaukseen kannattaa pukea päälle?

Saatte minulta aina kattavat ohjeet ennen kuvausta ja tarjoan mielelläni kuvausvaatekonsultaatiota - onhan vaatteet todella isossa roolissa lopputuloksen kannalta!

Päälle suosittelen kaikkea ihanaa leijuvaa boheemia ja maanläheisiä tai vaaleita sävyjä. Liehuvat helmat, käsikorut, leveälierinen hattu chinot, sandaalit ja rennot t-paidat ovat aina hyviä ideoita, mutta muista kohtuus, yksi katseenkiinnittäjä riittää.

Mitä kuvaushinta sisältää ?

Kuvaushinta sisältää ajan ja ammattitaidon sekä sovitun määrän täysresoluutioisia potrettikuvia, joihin saat käyttöoikeudet henkilökohtaiseen käyttöön. 

Kauttani saa erikseen tilattua myös laadukkaita ja uniikkeja Fine Art-tuotteita, joiden hinnaston löydät täältä: PRINTTIHINNASTO.

Varausmaksu 50€ suoritetaan varauksen yhteydessä ja loppulasku erääntyy sovittuun kuvauspäivään.

Missä kuvaus toteutetaan ?

Kuvaan newbornkuvaukset aina kodinomaisella studiollani, jossa on tarpeeksi lämpöä vähäpukeiselle vauvalle ja kaikki tarvittava valo-olosuhteista vaipanvaihto wipeseihin. Teidän ei tarvitse muuta kuin tulla paikalle, siellä on kaikki tarpeellinen vauvanne kuvia varten.

Perhekuvat kuvataan aina ulkona ennalta valitsemassani paikassa, ylikasvaneet luonnonniityt ja muu hieman "repsottava" tausta on lempilokaationi. Kuvaukset toteutetaan aina mahdollisimman lähellä auringonlaskutuntia.

Menu