Mä olen Helianna,
   IHANA TAVATA SINUT!

   Valokuvauksen pariin minut vei lopullisesti äitiyden tunnekirjo.

    

   Minulle valokuvauksessa ei ole kyse pakollisista rippikuvista tai yksivuotiskuvista siksi että sellaiset kuuluu meidän kulttuuriin.  Valokuvaus on tapa muistaa niitä asioita ja hetkiä, jotka muuten taatusti unohtaisi.

    

   Valokuvauksen ei tarvitse olla väkinäistä vaan se voi olla ihana ja voimaannuttava kokemus keskellä haastavaa raskausaikaa, hidastaminen hektisessä lapsiarjessa tai tapa pullottaa vastasyntyneen tuoksua.

    

   Tämä tulee olemaan elämäsi parhaita sijoituksia. Itse en ole koskaan katunut valokuvaan käytettyä senttiäkään.

    

   Valokuvaus on tapa sietää ajankulua ja elää elämää. Kuvaa, kuvauta ja elä. Siitä tässä kaikessa on kyse.

    

   <3 Helianna

   HELIA VISUALS
   Palveluni
   Kuvaustyylini
   Bookaaminen
   Tarjoan

   Vastasyntyneiden kuvauksen lisäksi myös perhekuvauksia. Kaikissa kuvauksissa ja lopullisissa kuvissa on pääasiana kuvattavien välinen side, raikkaus ja aitous.

   Missä

   Asumme Tampereella ja ulkokuvauskeikat ovat aina täällä valitsemissani lokaatioissa, jotta saadaan paras lopputulos teille aikaiseksi. Teen satunnaisesti pop up-kuvauspäiviä myös muualla, näistä infoan erikseen somessa.

   Vastasyntyneet kuvaan pääasiassa studiollani (studio äitiyslomalla 2018-2019 alkuvuosi) tai asiakkaiden kotona.

   Raikkaus

   Kuvani ovat raikkaita - välttelen itsestäänselvyyksiä ja kaavoihin kangistuneita poseeraussarjoja. Kuvaan ympäristöissä, joihin valo pääsee kauniisti ja koti- ja studio-olosuhteet fiksataan kuntoon niin, että kuvat pysyvät freeseinä. Editointityylini on myös raikas ja kepeä vaikka sisältääkin kauniita värejä ja välillä jopa ripauksen tummanpuhuvuutta.

   Aitous

   Ohjaan perheitä paljon ja asettelen vastasyntyneitä viimeistellysti, mutta lopputulokselta vaadin aitoutta ja vaivattomuutta. Rakastan kuvissa liikettä, katseita ja autenttista fiilistä.

   Kontakti

   on ensiarvoisen tärkeä asia kuvissa. Oli kyse sitten vastasyntyneen kuvauksesta tai perhekuvauksesta kuvasta täytyy löytää side. Side kuvattavien kesken, side kameraan tai side kuvauksen kohteeseen. Siteet ja kontakti muodostavat merkityksen.

   Mustavalko- ja värikuvat

   Koska teen perheille yksittäisiä, harkittuja kuvia ei ole tarkoituskaan että jokainen kuva taittuisi sekä mustavalko- että värikuvaversioksi. Kuvauksessa ja editoidessa suunnittelen oman taiteellisen näkemyksen mukaan millainen on gallerian lopputulos ja näiden kuvien suhde voi vaihdella kuvauksesta toiseen.

   Aikataulu

   Koska haluan pitää jokaisen kuvauksen ja asiakaskokemuksen erityisenä pystyn tekemään töitä rajoitetusti liukuhihnatuotannon sijaan. Kesäsesonkina kuvaan noin 25 perhettä ja vastasyntyneitä perheineen mahtuu kalenteriini kuukaudessa kahdeksan.

   Koska varata ?

   Vastasyntyneen kuvaus on hyvä varata viimeistään raskauden puolivälissä, jotta varmasti saadaan teidän perhe kuvauksiin. Kesän perhekuvaukset myyvät loppuun yleensä heti edellisenä kesänä kun avaan varauskalenterini.

   Suosittelen kuitenkin aina kysymään tilannetta vaikka varaaminen olisikin jäänyt vähän viime tippaan. Tilanteet elävät ja peruutuksia voi tulla.

   YHTEYDENOTTO
   Kysy tarkemmat tiedot kuvauspalveluista
   SO CLOSE!