HELIANNA / HELIA PHOTOGRAPHY

 

PARASTA ETTÄ OLET LÖYTÄNYT TÄNNE, TOIVON SUURESTI PIDÄT NÄKEMÄSTÄSI !

Olen Helianna, tällä hetkellä Helsingissä vaikuttava newbornkuvaaja (ja perhekuvaaja koska en voi luopua niistä ihanista auringonlaskusessioista!!). Minulla on kaksi ihanaa lasta ja huippu mies, joiden kanssa zumbailen arkea läpi yrittäjä-äitinä. Nautin liikkumisesta ja terveellisestä ruoasta - joista ensimmäistä ehdin harrastaa nykyisin aivan liian vähän. Olen myös kyltymätön esteetikko ja rakastan kaikkea kaunista ympärilläni. Minut saa onnelliseksi aamuisin hyvällä kahvilla ja pilkkeellä silmäkulmassa.

Tarinani kuvaajana on alkanut niin samalla tavalla kuin monen muunkin. En voi väittää, että olisin tiennyt aina ryhtyväni valokuvaajaksi. Ensimmäisen järjestelmäkamerani ostin ensimmäisen lapsemme myötä ja aktiivisen blogin päivittämisen ja joulukorttikuvien seasta se vaan alkoi selkiintymään, että hommassa on sitä jotain mistä sytyn ja tähän minulla voisi olla jotain annettavaa. Ensin hieman ujostellen saatoin kertoa olevani itseoppinut, mutta nyt monta kokemusta ja tyytyväistä asiakasta rikkaampana voin jo pitää sitä hienona saavutuksena.

Valokuvaus on siitä jännä laji, ettei tässä tulla koskaan valmiiksi ja jatkuvaa itsetutkistelua on pakko harrastaa joka vaiheessa. Varsinaiset asiakastyöt aloitin alkuvuodesta 2015 ja sittemmin olen erikoistunut kurssien kautta kouluttautumalla juuri nimenomaan vastasyntyneisiin. Vastasyntyneenkuvauksen lisäksi olen kouluttautunut vauvahieroja. 

Päädyin vastasyntyneenkuvaukseen pääasiassa itsekkäistä syistä; se on ehdottomasti se, mikä minulle itselleni antaa eniten. Ei ole mitään muuta tilannetta, jossa elämä olisi niin läsnä ja sen pienuus ja hauraus konkreettisesti käsissäsi. Miten mahtavaa on tallettaa vanhemmille ne täydelliset kuvat ojennettuine sormineen ja pienine nykerönenineen. Aika ei ole koskaan kulkenut yhtä nopeasti kuin lasten ensimmäisinä viikkoina ja juuri niihin sitä haluaa palata sitten kun ei enää muista miten pieniä ne oikein olivatkaan! 

Tyylini kuvata on sekoitus lifestylehenkistä rennompaa poseerausta sekä viimeisteltyjä vauvaposeerauksia. Ehdottomasti parhaiten minua, tyyliäni ja Helia Photographyä kuvaakin sivulla seilaava teesi "newborn & love".  Mailia minulle voi laittaa osoitteeseen info@heliaphotography.fi ja aina saa soitella 0400261513. Mikäli en vastaa olen kuvaamassa tai omien lasteni kanssa kiperässä tilanteessa.

STUDIO SIJAITSEE:

LINNANKOSKENKATU 10 00270 HELSINKI

(c) Marko Laukkarinen

Lempiasiani

lopulta tärkeät asiat tämän hetken lisäksi ovat muistoja, hetkiä ja kuvia.

Heti kun sain tietää odottavani otin jo yhteyttä sinuun. Olin ihaillut upeita odotus-, perhe- ja vastasyntyneenkuvia sivuiltasi ja tiesin haluavani sinun ikuistavan odotusaikani ja pikkuisen poikamme. Tykkäsin kovasti tyylistäsi; kauniin yksinkertaista ja vaaleaa. Itseäni jännitti kuvaukset, en ollut tottunut olemaan kameran edessä, mutta juuri sinä sait oloni tuntumaan kauniilta ja itsevarmalta enkä edes huomannut olevani kameran edessä ja vaikka itse sanonkin lopputuloksena oli monta upeaa kuvaa!
Vastasyntyneen kuvauksissa huomasi kuinka ammattitaitoinen olet, kuinka osaat käsitellä vauvoja ja teet työtä mitä rakastat. Saimme puolisoni kanssa vain ihailla vierestä upeaa työtäsi.
Kuvat tulivat nopeasti ja työn jälki oli todella upeaa ja ainutlaatuista!
Ihailen useasti kuvia ja ne pysyvät muistoina lopun elämääni. <3
Olen myös todella kiitollinen siitä, että mieheni oli suunnitellut kosivan minua kuvauksissa ja olit siinä jutussa mukana ja ikuistit tämän yhden elämän onnellisimman hetken kuviksi. Tähän hetkeen on ihana palata katselemalla kuvia. <3
Ihmisenä olet ihana, aito ja iloinen!
Olet ammattitaitoinen, itsevarma, luova ja juuri oikealla alalla.
Voin vain suositella sinua kaikille.
Jokaisen euron arvoinen on odotus- ja newbornkuvauspaketti!

-NANNA

- Close + Menu