Odotan malttamattomana viestiäsi !

Kiitos sinulle että olet täällä, nautit työstäni ja koet, että olen juuri oikea ihminen tallentamaan teidän perheen tärkeimmät hetket ja fiilikset ikuisiksi muistoiksi. 

Vastaan maileihin aina tiistaisin ja torstaisin. Jos vastausta ei kuulu kurkkaathan roskiksesta onko viesti mahdollisesti mennyt roskaposteihin.

Minulle voi myös soittaa 0400261513, vastaan erittäin mielelläni kaikkiin askarruttaviin kysymyksiin.

-Helianna

LÄHETÄ

Useimmin kysytyt kysymykset

Miten ajoissa kuvaus pitää varata ja pitääkö se maksaa etukäteen:

Välillä satunnaisia aikoja voi saada ihan päivien tai viikkojen päähän koska vauvat syntyvät niin eri aikoihin laskettuun aikaan verraten, mutta nyrkkisääntönä suosittelen varaamaan kuvauksen ennen raskauden puolta väliä. Aina kannattaa kysyä jos sattuisi olemaan vaikka peruutuksia tai muita vapautuneita aikaspotteja.

Varauksen lähipäivinä saat varausmaksuosan kuvauksesta sähköpostiisi ja loppuosa suoritetaan kuvauksen jälkeen 1-3 korottomassa erässä. 

Mitä kuvaukseen puetaan päälle:

Kuvaukset-välilehdestä löydät tietoa kuvauksista ja vinkkejä pukeutumiseen, kestoon ja muuhun askarruttavaan. Voit myös soittaa minulle 0400261513 jollei haluamaasi infoa tuolta löydy. 

Minkä ikäisenä vauva kuvataan ja mitä jos hän ei nuku:

Tykkään kuvata vauvat noin 7-14 vuorokauden iässä; he ovat jo vähän oppineet maailman rytmistä ja syömisestä ja alkavat olla tyytyväisempiä kun ei tarvitse stressata omasta ravinnonsaannista. Yli kaksiviikkoisilla puolestaan maailma alkaa avartua jo vähän liikaakin ja he ovat tosi valveilla ja skarppina uudessa tilanteessa. 

Kuvaustyylini on todella armollinen sekä vauvoille että perheille ja nukkumista ei tarvitse stressata yhtään. Kevyet valmistautumisohjeet löytyvät kuvaukset-välilehdestä ja siellä on esimerkiksi kylvetysvinkki, jotta vauva olisi hieman normaalia unisempi onhan tilannekin normaalista poikkeava. 

Menu - Menu +